چگونه می توانیم کمکتان کنیم؟

ما می توانیم بهترین راه حل را برای شما پیدا کنیم

ارسال پیام

شناورسازی با هوای فشرده

شناورسازي با استفاده از هوا يكی از روش‌های تصفيه فيزيكي است كه براي جداسازي ذرات جامد يا مايع از يك فاز مايع به كار مي‌رود. جداسازي از طريق وارد كردن حبابهاي ريز گاز (معمولاً هوا) به داخل فاز مايع صورت مي‌پذيرد. حبابهاي هوا به ذرات جامد مي‌چسبند و نيروي شناوري مجموعه ذره و حبابهاي گاز به قدري زياد است كه سبب صعود ذره به سطح مي‌شود؛ بدين ترتيب مي‌توان ذراتي را كه چگالي آنها از مايع بيشتر است، به صعود به سطح واداشت. مزيت اصلي شناورسازي بر ته‌نشيني اين است كه در اين روش، ذراتي را كه بسيار كوچك و يا سبك هستند و به آرامي ته‎نشين مي‌شوند، مي‎توان كاملتر و در زمان كوتاهتر حذف كرد.
از فرايند DAF جهت جداسازي جامدات معلق, روغن, گريس و فيبر استفاده مي‌شود.انواع كاربردهاي اين سيستم عبارتند از: زلال‌سازي فاضلاب پالايشگاهها، تغليظ لجن و جداسازي لخته‌هاي بيولوژيكي، حذف يا جداسازي يون‌ها، تصفيه ذرات خيلي ريز معدني، حذف‌جامدات آلي، روغنهاي محلول و تركيبات آلي فرّار
همچنین این روش برای جداسازی قطرات بسیار ریز روغن و در محدوده غلظت روغن کمتر از 500ppm کاربرد دارد. این روش قادر به جداسازی بالای ذرات روغن از جمله روغن امولسیونی و قطرات بسیار ریز روغن از فاضلاب می باشد. در این روش با استفاده از هوای محلول سعی بر جداسازی ذرات بسیار ریز روغن محلول در فاضلاب می‌گردد. بدین صورت که هوا در مخازن تحت فشار قرار می گیرد و پس از آزادسازی و در اثر اختلاف فشار ایجاد شده در محیط و اتمسفر حباب های بسیار کوچکی تشکیل می شوند، این قطرات بسیار ریز و محلول روغن به سطح این حباب ها چسبیده و به سطح می آیند و در آنجا تجمع می یابند و به سادگی قابلیت جداسازی از فاضلاب را دارند.

سیستم های DAF شامل بخش های زیر می باشد.

-‌ سیستم انعقاد و لخته سازی یا لوله انعقاد، لخته‌سازی

-‌ تانک شناورسازی

- اسکیمر جمع آوری چربی

- کمپرسور تامین هوای فشرده

-‌ مخزن اشباع سازی

-پمپ برگشت پساب

- تابلو برق و ادوات ابزار دقیق